Forside
Skoven Juletræer Private/Firmaer Skoler/Institutioner Booking Nyt Kort Kontakt

Velkommen til skoven

Bålhytter, udstyr, naturfitness

Facebook

Persongalleri

Afmærkede ruter

Orienteringsløb

SMS skattejagt

Skovens træer

Regler for al færdsel i skoven

12 ting du skal nå inden du er 12

Naturfitness

Politiet i skoven

Gudstjeneste i skoven

  
Vi holder friluftsgudstjeneste søndag d. 27. april kl. 14.00 i Kærehave skov (beklager fejlen i avisen, som skrev 27. maj).
Poul Joachim Stender sognepræst Kirke Såby, står for årets friluftsgudstjeneste i Kærehave skov, suppleret af Sawaraby-koret med 10 sangere. Poul Joachim Stender er aktuel med bogen ”Røde Hunde gør ikke”.

POUL JOACHIM STENDER (1956) har provokeret med sin smag for det sanselige, både da han tog 500 kroner i entre til en skærtorsdagsgudstjeneste med nadvermåltid af Claus Meyer, og da han udgav sexbogen "Med Gud i sengen". Med "Røde hunde gør ikke" springer han ud som fuldbåren, folkelig erindringsforfatter. Bogen er perlende, rørende og fabulerende barndomserindringer.

Søren Paludan er glad for at netop Poul Joachim har sagt ja til at holde årets friluftsgudstjeneste: "Poul Joachim som en engageret og dyb seriøs præst, der kun provokerer på den gode måde. Folkekirken har i mange sammenhænge en utrolig berøringsangst for meget af det, der er så vitalt og afgørende for, at vi kan mærke hjertet banke. Poul Joachim evner med sin humor og indsigt at åbne døren ind til denne essentielle del af det kristne budskab."
Gudstjenesten finder sted på skovens østlige eng og der vil være skiltet i skoven så det er let at finde frem. GPS adresse Østre Ringvej 40, 4100 Ringsted (indgang ved den store ugle ved Rundkørslen Østre Ringvej/Kasserne Parkvej). Skoven indkørsel er åben på dagen, så dårligt gående kan køre helt frem.

 
Sarawaby koret