Forside
Skoven Juletrĉer Private/Firmaer Skoler/Institutioner Booking Nyt Kort Kontakt

Juletrĉer

 
Julearrangementer
Juletræssalget starter midt i november, hvorefter der er åbent til den 24 dec. Der er åbent weekender 10-17 og hverdage 10-16.


Hestevognsture 
Hent juletræet i hestevogn. Tag hestevognen ud til den østlige juletræsmark i skoven og find juletræet der. En er en helt særlig oplevelse. Voksne 20 kr børn 10 kr. Hestevognen kører løbende. Turen gennem skoven tager 10-15 minutter.  

Lørdag/søndag anden weekend i  dec.  Kl 10-15
Lørdag/søndag tredie weekend i dec. Kl 10-15

 
Historiefortæller Pernille ved juletræshytten
2 Lørdage i december kl. 13-16
Fortællinger for børn og voksne. Pernille Stockfleth er fortæller med stort F – passioneret, rigt facetteret og meget erfaren. Glæd jer til at opleve fantastisk julestemning i bålhytten. Bagefter er der skovvandringer med Pernille.... 
 
Skoven i flagremuslygtens skær
2 Lørdage i december kl. 16, 17, 18 og 19.
Juleskovtur i flagermuslygtens skær med historiefortæller Pernille Stockfleth. Det er en helt særlig oplevelse, hvor Pernille fører jer ind i en helt anden Verden med skovens nisser og hvad der ellers hører til julen og skoven. De børn og voksne der oplevede det sidste år var begejstrede. Pernille arbejder videnskabeligt med skovnisser.Hun vil fortælle om sin viden på turene i Kærehave skov. Kærehave skov er det eneste sted i Danmark, ja faktisk i hele verden, hvor der fortsat findes vildt levende skovnisser. Alle andre steder, er de flyttet til byen, til huse og supermarkeder. De små skovnisser kan bliver 300 år gamle og der bor 273 i Kærehave skov. Snart er der 274, da en er gravid og, efter 3 års graviditet, snart vil føde og måske det bliver en julenisse. På turene fortalte Pernille om vejrnissen, som de andre nisser bruger i stedet for vejrudsigten og om sportsnissen, der allerede har stillet skiene frem.
 
Enhver skov har sin nisse, det har Kærehave skov også. Eventyrfortæller Pernille Stockfleth giver dem, der ikke har oplevet skoven i mørke, en helt særlig oplevelse. Alle ture er børnevenlige men især på turene kl 18 og 19 bliver der taget hensyn til børnene. For at sikre den gode oplevelse er der et max på 30 deltagere pr tur. Tilmelding på soren@paludan.com Pris 50 kr/deltager uanset alder. Juletræssalget er også åbent. ”På Aftenvandringerne med historiefortæller Pernille føres deltagerne ind i skoven ved nattetide; og vi går på jagt efter nisserne, historierne og julestemningen. Alle skovens mange nattelyde bliver forklaret: musenes puslen, vindens hvisken i grenene, en kvist der bliver knækket i grantykningen…. Der venter varme og lys i bålhytten, som vi når frem til, gennem den månebelyste skov. Dejlige oplevelser venter i skoven som ellers virker så ufremkommelig når mørket sænker sig. Pernille spreder hygge, tryghed og pirrer nysgerrigheden hos børnene, og alle får en dejlig oplevelse med hjem. Det er ture der er tilrettelagt for familier og derfor børnevenlige selvom det er mørkt”
 
Tilmelding til soren@paludan.com pris pr person 50 kr. 

 
Søndag før jul. Julens fortællinger ved Rie.
Julefortællinger ved Rie Mundbjerg. Lyt til julens klassiske fortællinger, når Rie læser højt i bålhytten, hvor vi har tændt op og der er gløgg og æbleskiver.
Kl. 13 - Julehistorie for børn
Kl. 14 - Grantræet af H.C. Andersen
Kl. 15 - Julehistorie for børn