Forside
Skoven Juletræer Private/Firmaer Skoler/Institutioner Booking Nyt Kort Kontakt

Juletræer

 

Juletræstur for medarbejdere
Som ejer af Kærehave skov vil jeg gerne tilbyde en hyggelig juletræstur for virksomhedens medarbejdere og deres familie i skoven.
Med jule-planlægningen lige om døren vil vi gerne tilbyde at danne baggrund for en familie- eller firma-juletræstur til Kærehave Skov. Kontakt os, så hjælper vi jer gerne med at planlægge et arrangement.  Der er nu stemningsfuldt lys ved juletræssalgspladsen og derfor er det let at lave fyraftensarrangementer eksempelvis socialt arrangement fra 16-18.

Ide
Vi serverer gløgg, og æbleskiver  I hygger jer kan finde et juletræ, og vi kan evt afslutte  med at lave lidt grill pølser og en juleøl så man ikke skal tænke på aftensmaden når man komme hjem.
Vi hjælper personaleforeningen med arrangementet, hvor firmaets medarbejdere med familie til at mødes i Kærehave skov, hvor man hygger sig og afhenter årets juletræ. Vi tilbyder brug af vor nye store overdækkede bålhytte. Vi sørger for åben ild i ildstedet, servering af gløgg, saftevand og æbleskiver. I bålhytten er der borde og bænke hvor man kan sidde og hygge sig. Bålhytten ligger lige ud til den store juletæsmark, hvor man selv kan udvælge og skove sit juletræ, eller man kan vælge et af de på forhånd skovede. Stemningen på disse firma/familie arrangementer er altid rigtig god. Det er en hyggelig, uformel og afslappet måde at mødes på og en god chance for lære hinanden bedre at kende. Vi sikrer rammerne for en oplevelse, der giver juleglæde og som kan blive starten på en ny tradition !

Pakke 1
Personaleforeningen betaler for gløgg, saftevand og æbleskiver. Deltagere betaler selv for juletræ hvis de ønsker et sådan. Pris 40 kr/person + moms, børn ½ pris, børn u 3 år gratis.

Pakke 2
Som pakke 1 her er det dog firmaet der betaler for såvel juletræer som forplejning.
Pris aftales nærmere og er afhængig af ønsker og forventet antal deltagere. Det kan faktureres som en samlet pakke.