Forside
Skoven Juletræer Private/Firmaer Skoler/Institutioner Booking Nyt Kort Kontakt

Juletræer

 Kære skole/institution

Kærehave skov har de sidste 2 år lavet juletræsarrangementer for børneinstitutioner fra københavnsområdet. Det har været en succes og vi vil derfor gerne tilbyde jer muligheden.

Kærehave skov ligger ved Ringsted 45 min. kørsel fra Kbh. Skovejer og Kærehaveprojektet har fået Region Sjællands sundhedspris i 2013, for et projekt der skaber spændende rammer for alle.

Tilbud vedr. juletræsarrangement i Kærehave skov 2013
Forventet ankomst ca. kl. 10.  Varighed ca. 2½-3 timer. time

Program:
1. Der er tændt op i bålhytten
2. Evt. Madpakker i bålhytten
3. Forsigtig køretur på trailer for børn m pædagoger til skovens østlige del.
4. Kørsel eller vandretur tilbage gennem skoven
5. Juletræet findes og fældes
6. Varm saft, æbleskiver og kaffe i bålhytten
7. Børnene kan samle lidt grønt fra juletræsarealet til juledekorationer

Hvis der er tid til det er der mulighed for leg på naturfitnessbanen der altid er en stor succes

Christian Egon og Hans der står for arrangementet.  De sørger for julehistorier og overraskelser og de er gode til at sikre julestemningen. Skovtur, stor bålhytte med bål og juletæer er ideelle rammer.

Pris 2600 kr.+ moms.  Juletræer afregnes separat 380 kr./stk + moms  

Vi kan også lave andre tema-arrangementer for børnene, vinter forår, sommer, efterår.

I er velkomne til at kontakte mig for yderligere oplysninger. En reference er Børneinstitutionen Taxhøj fra Gladsakse som er en af institutionerne der har brugt tilbuddet kontakt evt. leder Maj-Britt Lundqvist
44 98 11 10  

Bedste hilsner
Søren Paludan


Hej
Alle børn og voksne har været på skovtur i Kærehave skoven i dag. Det var en super tur for os alle – både børn og voksne. Børnene var meget optaget af fortællingerne om drillenissen, som var såret, så vi skulle finde frem til den via blodspor i sneen. Egon og Hans var begge rigtig gode fortællere.  Egon fortalte om, hvordan det var at holde jul da han var dreng – også lidt om livet på landet i det hele taget. Det var en stor oplevelse for børnene (og de voksne), at blive kørt igennem skoven med traktor og vogn. Det havde vi været lidt betænkelige ved, men det var overhovedet ikke noget problem. Det var fuldt forsvarligt. Traktoren kørte meget stille og roligt afsted. Vi gjorde holdt undervejs og Hans fortalte om stederne – det ene sted så vi efter dyrespor. Hans fortalte os om hvordan livet i skoven er både vinter og sommer. Tilbage ved bålhytten gik vi en tur mens andet hold fik en tur rundt i skoven. Vi hørte om kærlighedsstien og så to rævegrave.
Da alle igen var samlet i bålhuset ved en dejlig buldrende ild i bålstedet, spiste børnene madpakker. Vi gik igen en tur for at finde pebernødder i en kagedåse og et andet sted en nissehue – det var drillenissen, der havde gemt det i grantræerne. Tilbage i bålhuset fik vi varme æbleskiver og varm saft fra bålstedet.
Det var nogle glade, men meget trætte børn, der vendte hjem til Toften. Der er sådan lidt eventyr stemning over skoven, som om det var en anden verden. Vi kan ikke vide præcis hvilke følelser børnene havde, men kunne se og høre, det havde været en dejlig oplevelse. Men de voksne havde det som om, at vi havde været i en anden verden –så det var lidt tamt at vende hjem til virkeligheden igen.
Det er dejligt, at vi har mulighed for sådan en oplevelse i nærmiljøet – det kan i høj grad anbefales til andre børnehaver, hvis man alligevel skal på skovtur og har lidt penge tilovers.
Jeg så i Dagbladet forleden, at en børnehave helt fra Valby havde været på samme tur i kærehave skoven. De var her også sidste år. De må have haft samme gode oplevelse som vi havde i dag. Ellers kører man ikke helt fra Valby til Ringsted. Det er da en rigtig god reklame for Ringsted, at vi er kommet på ”landkortet” .
Tak for gode oplevelser.
 
Tilia Sørensen
Institutionsleder

Ringsted Kommune
Børnehuset Toften
Benløseparken 4, 4100 Ringsted
Tlf.: 57627155 - Dir.: 57627156
tso@ringsted.dk