Forside
Skoven Juletrĉer Private/Firmaer Skoler/Institutioner Booking Nyt Kort Kontakt

Juletrĉer

 Kærehave Skovs honning
 
Det er ikke mange steder i Danmark man kan købe skovhonning. I tilknytning til juletræssalget i Kærehave sælges skovens egen honning. Det er en sensommerhonning baseret på nektar fra, blomsterengenes- og lindetræernes blomster. Det er en let flydende og gylden honning. De fine sukkerarter fra skovhonningen giver mulighed for at bevare honningen let flydende, som kendt fra bl.a. akaciehonning. Den lyse rapshonning som er den almindelige danske honning skal røres ellers krystalliserer den hurtigt.
Og hvordan smager Kærehaves honning så? I skoven kan man prøvesmage inden man køber og så er man ikke i tvivl, den er smagfuld –næsten som en smagsprøve på paradis! Og hvad kan det ikke føre til, hvis man bruger den til de brunede kartofler. 3 glas for 100 kr. sælges så længe lager haves.
Hvis nogen skulle være i tvivl om hvad honning er, og hvor svært det er at få god dansk honning, så kan man kigge på Madmagasinet fra DR hvor Mette Frisk fortæller fortæller og undersøger og giver en ny forståelse for honning se http://www.dr.dk/tv/se/madmagasinet-bitz-frisk/madmagasinet-4. Honningen i Kærehave er produceret af Jonas Andersson, der på 3 år har bistader i skoven.