Arrangementer

Vi tilbyder arrangementer for

  1. Institutioner
  2. Virksomheder
  3. Private
  4. Åbne arrangementer for alle

På undersiderne kan du finde eksempler på arrangementstyper og forløb. Målet er altid en god oplevelse der sætter sig fordi man er blevet beriget og glad. Naturen rummer fantastiske muligheder for krop, sind og intellekt. Skovens vartegn er den 3 meter høje ugle ved indgangen, den signalerer læring, opmærksomhed og er et generelt symbol for naturen. Mange børn i Ringsted kalder skoven for Ugleskoven og mange børn omtaler skoven for Deres skov, et synes jeg som ejer er rigtig dejligt.

Hvis børnene har gode oplevelser i naturen og lærer at forstå den, så passer de også på den. Vores oplevelser lagres ikke kun i hjernen de lagres også i kroppen. Oplevelser i naturen er med til at gøre os robuste og sidder som en ressource vi kan trække på når vi har svære tider som ung, voksen eller gammel. Derfor er Naturen så vigtig og at børnene lære den at kende lige så vigtig. I Kærehave lægger vi særlig vægt på rammer og forløb for de der har brug for andres hjælp til at komme i naturen det er primært børn, handicappede og ældre.

Børnehaver og skoler:

I juletiden har vi besøg af mange børnehaver også fra København som vi laver ture på 3-4 timer for. Vi har lavet et forløb for en 4. klasse i Ringsted der havde brug for at få en ny måde at fungere sammen på. Vi har lavet kurssusforløb for pædagoger så de er bedre rustet til at skabe læring og oplevelser i naturen.

Virksomheder:

Vores bålhytter er gode rammer om socialt samvær. Virksomheds-tilbuddene spænder vidt. Naturen kan være en god ramme for en debat af aktuelle temaer i virksomeden. Her faciliteter vi gerne. Rammen kan være en skovtur m læring, trætopklatring virksomhedens tema og servering af mad og hygge i bålhytten. Vi skræddersyr arrangementer og laver også juletræsarrangementer

Private:

Alt er muligt hjælp til en rund fødselsdag i det fri hvor bålhytten måske er rammen. Det kan være bryllup i skoven. Skovbal med telt og det hele, det er ikke billigt men en oplevelse for livet. Det kan være en børnefødselsdag med sjov ballade og læring.

Åbne arrangementer:

Til Skovens dag i maj er der mange aktiviteter, træklatring, fange vandhulsinsekter, orienteringsløb, pizzabagning i åbne ovne og meget mere. Vi har holdt bål og Valdemaraften, demonstration af politihunde og hvad de kan, Julemærkemarchen holdes hvert år med udgangspunkt i Kærehave skov. Skoven bruges og tilbydes brugt som ramme for foreninger der gerne vil bruge naturen som tilbud. Natur og ungdom har bla. Løbende arrangementer.