SMS skattejagt

På skattejagt med mobilen

SMS-skattejagt

Med start ved den gamle bålhytte (S1) er der en rute du kan følge hvor posterne gemmer på en Natur- og Historiequiz. Ruten udgøres af posterne S1 -3-13-12-19-14-5-18-6-7 og er farbar med både klapvogn og rollator.

Med din mobiltelefon scanner du QR koden, vælger Natur og Historiequiz’en og umiddelbart efter modtager du en SMS, og så er du med i skattejagten. Du kan konkurrere med venner, familie eller skolekammerater. Denne Quiz er mest for voksne mere børnevenlige følger.

Tag en folder i skoven med kort og poster markeret.

Der kommer yderligere 4 mobilquiz’er i Kærehave Skov, som vælges tilsvarende ved at scanne QR koden nedenfor.’

Du kan også bestille skattejagten hjemmefra via e-mail på www.skatiskoven.dk
Når du har bestilt en skattejagt, modtager du en SMS med et link til den valgte skattejagt, og du modtager også en e-mail med link til turbeskrivelsen.Når man har fundet postens kode klikker man fx på ”opg 1” på mobilen, hvorefter man bliver bedt om at indtaste koden (stolpens kode på 3 bogstaver). Herefter får man opgaven på mobilen. Hver opgave har 3 svarmuligheder, som hver deltager kan vælge på mobilen, og rigtigt svar giver ét point, som teknikken holder styr på, og efter den sidste post, kåres dagens vinder.
Man kan være op til 5 deltagere pr. mobiltelefon, der hver især kan svare på opgaverne.

Du kan også oprette din egen rute i Kærhaveskov og uploade dine egne opgaver. Det kan f.eks. benyttes til børnefødselsdage, skoletemaer osv. Klik på nedenstående link og udfyld felterne. Du modtager herefter en mail der beskriver, hvad du skal gøre.
http://www.skatiskoven.dk/R1a11/fvi_order.php?turid=510